Barátot Karácsonyra

Egy lehetőséget kínálunk fel az ismerkedésre 😊, barátkozásra hasonló korcsoportú, magukat magányosnak érző, független embereknek, akik párkapcsolatot, barátot, barátnőt szeretnének.

Face-to-face találkozás – szakemberek vezetésével:

Dr. Katonáné Papp Éva pszichológus és Bakó Tünde kapcsolati coach vár Téged

Nem ér meglepetés, érzelmi biztonságban vagy!

Fesztelen, kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel kezdünk, majd szituációs és ismerkedési gyakorlatok következnek. A program végén: alapvető párkapcsolati know-how (titkos módszerek, praktikák, amivel még jobb társ lehetsz)

Van idő az ismerkedésre, adhatod önmagad

Részlet a Panda rádió adásából

Neked szól ez a program, ha:                                                                                     

– komoly kapcsolatot szeretnél

– csalódtál az internetes társkeresésben

– előnyben részesíted a hagyományos ismerkedési módot

 

Várunk a Harmónia Háza nagytermében

60 percig kellemes környezetben a biztonsági előírásokat betartva.

Az időpontok a Jelentkezésnél láthatók, a saját életkor bejelölése után.

Részvételi díj: 15000.-Ft/alkalom ami a helyszínen fizetendő készpénzben.

A legutóbbi szakítás miatt nagyon padlóra kerültem. Az idő nem segített. Szenvedtem a magányosság érzésétől. Egy barátnőm már egy éve adott egy névjegykártyát, bátortalanul, de felhívtam Évát. A terápia hatására gyökeresen megváltozott az életem, látásmódomban, szokásaimban. Ma már ragyogok és egy csodálatos férfi személyében a Nap is folyamatosan nekem  süt 😊.

Szívből ajánlom!

D. Henriette, 32 éves

Megcsalt, elhagyott, kihasznált… majdnem belehaltam. Minden nap csak annyira szedtem össze magam, hogy eljussak a munkahelyig. Aztán jött sorba: buli, pia, netes randik… a helyzet csak tovább romlott. Kellett valaki, aki segít. Először egy masszázs, gondoltam jól fog esni. Kiderült, hogy az nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is jót tett. Tünde ugyanis párkapcsolati coachként is tudott nekem jó tanácsokat adni. A mélyebben húzódó problémáimmal Évához irányított, így a kettejük segítségével végre talpra álltam. Komoly veszteségfeldolgozási programot tanultam, aminek eddig a létezéséről sem tudtam. Stabil önbizalommal és belső erővel rendelkezem újra, az oldalamon egy csinos kedves barátnővel.

M. Richárd, 43 éves

Jelentkezem a programra