Kozmetika

 

Bakó Tünde kozmetikus Dr. Hauschka termékeket használ, Szegeden egyedülálló módon. Ezen biokészítmények különleges tulajdonsága, hogy nem helyettesítik, hanem segítik a bőr regenerációját.

 

FACEBOOK

Dr. Hauschka kozmetikai kezelés

Szegeden csak a Harmónia Házában!

A bőr rendelkezik saját erőkkel, hogy ellássa és regenerálja magát. A kozmetikának ebben kell támogatnia. Ez adja a Dr. Hauschka kozmetika egyediségét. A testápolás területén ugyanolyan fontos megvalósítani a kozmetika eredendő célját (a görög szó: KOSMEO = rendez, harmonizál, azaz összhangba hoz a kozmosszal), mint az arcápolásban. A megfelelő testápoló készítmények alkalmazásával nemcsak a testünket fedő bőr állapotát tudjuk harmonizálni, egyensúlyba hozni, hanem a felhasznált gyógynövényeknek a bőrön keresztül a szervezetbe jutó erői komoly támogatást 
adnak egészségünk megőrzéséhez is.

Minden Dr.Hauschka termék megkapta a BDIH (ellenőrzött természetes kozmetika) minősítést.  A pecsét megköveteli a szintetikus zsírokról és olajokról, illat- és színezékanyagokról való lemondást. A nyersanyagoknak „amennyire lehetséges” bio-termelésből  vagy ellenőrzött gyűjtésből kell származnia. 

Mikor javasolt?

Sminkjei üdévé teszik az arcot. Test permetei, olajai, krémjei, tisztálkodási szerei varázslatos illatanyagukkal kényeztetik viselőjét.

Kismamáknak, szülés után a gyermekágyi időszakban kifejezetten ajánlott, hiszen a nyirokrendszert és a keringést jótékonyan tehermentesíti.

Hogyan zajlik?

Kellemes, illóolajos lábfürdővel indul a Dr. Hauschka kezelés, a Tini kezelés kivételével.

A Dr. Hauschka arcápolási készítmények egymást kiegészítve hozzák létre a háromlépéses, harmonizáló bőrápolás menetét, melynek egyes részei a tisztítás, erősítés és ápolás.

Tisztítás:  A Mélytisztító eltávolítja a tisztátalanságokat és az elhalt bőrsejteket anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Ez adja holisztikus bőrápolási koncepció alapját.

Erősítés: Az Arctonik alátámasztja és ösztönzi a bőrfunkciókat, erősíti az anyagcsere-tevékenységet, ezzel fokozza a bőr életerejét.

Ápolás: Nappal a megfelelő nappali ápoló készítmény, éjszaka a zsírmentes éjszakai ápolás támogatja a bőr kiválasztási folyamatait.

Dr. Hauschka Tini kezelés

A kezelést meleg borogatással készíti elő a kozmetikus, majd mélytisztítás, arc-tisztítás, összehúzás és nyirokstimuláció követi, tonizálás és nappali ápolás zárja le.

Dr. Hauschka Regeneráló ápolás – 40 év feletti luxus bőrápolás

Bőrének sejtjei 28 naponként megújulnak. Ezt a természetes ritmust vesszük figyelembe és támogatjuk tartalmas olajokból és gondosan összeállított gyógynövény kivonatokból készült ápoló készítményekkel, melyek erősítik, támogatják a bőr megújulási ciklusait. Az idő kerekét nem lehet visszafordítani – de tudjuk támogatni bőre vitalitását, és ösztönözni nedvességmegtartó képességét, rugalmasságát.

Regenerációs sorozatunk is követi a Dr. Hauschka ápolás hármas felépítését: tisztítás, erősítés és ápolás. Míg a tisztításhoz az alapkészítmények közül választunk, az erősítéshez és ápoláshoz speciálisan az érett bőr igényeire hangolt készítményeket fejlesztettünk ki. Erősítéshez két kúra is rendelkezésre áll: az Intenzív kúra érett bőrre és az Intenzív kúra változó korban.

Mennyibe kerül?

 

Teljes tisztító nagykezelés: 15.000.-Ft/120 perc

Lazító (relaxáló) kiskezelés: 13.000.-Ft/90 perc

Tini kezelés: 8.000.-Ft/90 perc

Regeneráló arckezelés 40 év felettieknek: 15.000.-Ft/90 perc

Amennyiben Ön is olyan kozmetikust választana, aki kizárólag a prémium minőségű dr. Hauschka termékekkel dolgozik, kérjük, telefonon egyeztessen időpontot: (+36) 70 219 1099.

Hagyományos kozmetikai arckezelés

 

Természetes, gyógynövény tartalmú kozmetikumokkal történő kis- és nagykezelésre szeretettel várjuk stúdiónkban.

Mennyibe kerül?

Hagyományos kiskezelés: 5.000.-Ft/60 perc

Hagyományos nagykezelés: 6.000.-Ft/90 perc

Szempilla festés: 1.000.-Ft

Szemöldök festés: 800.-Ft

Szempilla és szemöldök festés: 1.500.-Ft

Gyantázás bajusz területén: 600.-Ft

hónalj területén: 1.500.-Ft

teljes lábon: 4.000.-Ft

lábon térdig 2.000.-Ft

fazon gyanta 1.500.-Ft

Jelentkezés

Kérjük, telefonon egyeztessen időpontot:

Bakó Tünde (+36) 70 219 1099

Harmonia Haza
Helyszín

HARMÓNIA HÁZA

6726 Szeged

Fő fasor 160.

ELÉRHETŐSÉGEK

(+36) 70 602 3366

hhszeged@gmail.com