Mentálhigiénés segítő beszélgetések

Horváth Klaudia mentálhigiénés szakember fő feladata a lelki gondozás. Segítő beszélgetések során közösen gondolkodva, megkönnyebbülten távozhat.

Horváth Klaudia

mentálhigiénés szakember

(+36) 70 339 1880

Egész életemben fontos szerepet töltött be a segítségnyújtás. Tanultam, tapasztaltam és érdeklődően álltam az emberi lélek megismerése előtt. Korábban találtam rá a kineziológiára, ami sokáig fontos szerepet töltött be az életemben. Évekkel később ismertem meg a mentálhigiénét. Szegeden végeztem el az Integrált mentálhigiénés képzést a Bölcsészet- és Társadalomtudomány karon. Itt megtanultam, milyen eszközökkel tudok segíteni, ha szükség van rá.

Mikor javasolt?

A mai rohanó világban szükség van egy helyre, ahol a lélek megpihenhet. Egy olyan közegre, ahol támogatást élhet meg és közösen gondolkodva, belső terheitől megkönnyebbülve lehet jelen a kliens.

A segítő  olyan miliőt teremt, amelyben könnyű megnyílni. Nincs ítélkezés, nincs tanácsadás csak elfogadás. Értő figyelemmel, empátiával segíti a lelki harmóniát megtalálni. Egészséges embereken segít a beszélgetés, melyet titoktartás övez.

 

Milyen esetekben tud segíteni a segítő beszélgetés?

  • önbizalomhiány

  • elakadás

  • krízis

  • veszteség

  • kiégés

  • életvezetési problémák

  • életközepi válság

  • konfliktuskezelés

  • lelkigondozás

Abban az esetben ha a segítő úgy érzi, hogy kompetenciáját meghaladó feladattal találkozik, tovább tanácsolja a klienst pszichológushoz, pszichiáterhez.

A bejelentkezés telefonon történik, egy alkalom kb. 50-55 perc hosszúságú. A probléma súlya határozza meg, hogy hány alkalomra van szükség, ez egyénileg változik.

Személyes helyzetemből kiindulva a legjobb időben találtam Klaudiára. Hálás vagyok, hogy egy nehéz élethelyzeten segített át.

H. Fruzsina

Változás előtt álltam. Azt éreztem, hogy nem tudok dönteni. A segítő beszélgetések rávezettek a megoldásra.

B. Balázs

Jó volt egy olyan közegben időt eltölteni, ahol igazán önmagam lehettem. Végre megélhettem azt, amire szükségem volt. Köszönöm a beszélgetéseket. Szívesen jövök vissza.

I. Anna

Jelentkezés

Jelentkezem segítő beszélgetésre.

Harmonia Haza
Helyszín

HARMÓNIA HÁZA

6726 Szeged

Fő fasor 160.

ELÉRHETŐSÉGEK

(+36) 70 602 3366

hhszeged@gmail.com