Online konzultáció

Előzetes telefonos/e-mailes egyeztetés után a lefoglalt idősávban szívesen állunk rendelkezésére telefonon, Skype-on vagy Messengeren. Telefonhívás vagy videóhívás segítségével tudunk konzultálni, ezáltal tökéletes lehetőséget biztosítani arra, hogy az Önt bántó problémával ne legyen egyedül, lehetőséget kapjon egy jobb, minőségibb életre, amit megérdemel! Az időpont lefoglalása a konzultáció díjának előreutalása után válik véglegessé.

Online pszichológusi konzultáció

Egy beszélgetés 60 perc szokott lenni, hiszen ennyi idő szükséges ahhoz, hogy Ön feloldódjon, és beszélgetni tudjon az Önt érő gondokról. Az ülések során mindig arra fókuszálunk, hogy mi az az Ön életét megnehezítő probléma, melyet megoldani kíván. Akár párkapcsolati, társtaláló témában, akár relaxációs technikák elsajátításában szívesen segítek. Jelentkezzen egyéni pszichológusi konzultációra, ne várjon tovább, hogy élete minél hamarabb boldogabb legyen!

Telefon

Dr. Katonáné Papp Éva  (+36) 70 602 3366

A pszichológusi konzultáció díja:

18 000 Ft/60 perc

E-mail

hhszeged@gmail.com

Online coaching

A személyes találkozás alternatívája lehet az online beszélgetés, életvezetési tanácsadás. Akár párkapcsolati, akár munkahelyi problémája adódik, középkori krízis, válsághelyzet vagy fordulópont következik az életében, keressen bizalommal! Találjuk meg közösen azt az utat, melyet majd követni fog, hogy harmonikusabb legyen az élete. Értő figyelemmel, megfelelő kérdésekkel abszolút gyakorlatias cselekvéssort tudunk közösen kidolgozni.

Telefon

Bakó Tünde  (+36) 70 219 1099

Az online coaching díja:

5 000.-Ft/ 60perc

E-mail

hhszeged@gmail.com

Achilleus coaching

– csak férfiaknak

A beszélgetés kifejezetten férfiak számára elérhető, akik nehezen bánnak saját érzéseikkel, szeretnék megérteni mi is történik velük, de nincs kihez fordulniuk, folyamatosan őrlődnek, úgy érzik fogy az életerejük, energiájuk. Nekik készült az Achilleus coaching, ahol gyorsan és könnyedén tudunk találni másik nézőpontot, amely segít a megoldásban és abban, hogy többé ne jöjjön vissza egy hasonló helyzet.

Telefon

Bakó Tünde  (+36) 70 219 1099

Az Achilleus Coaching díja:

5 000.-Ft/ 60perc

E-mail

hhszeged@gmail.com

Harmonia Haza (#3)