Pszichológus

ONLINE IS ELÉRHETŐ!!!

Dr. Katonáné Papp Éva pszichológus, család- és párterapeuta bármilyen életvezetési elakadásban tud segíteni, úgy mint relaxációs technikák, pszichoanalízis, éber hipnózis, Hellinger-családállítás

Mikor fordulhat pszichológushoz?

– felnőttek, gyermekek, sportolók pszichoterápiája esetén

– egyéni és csoportos Hellinger-féle családállításkor

– amennyiben a családi kapcsolatok működésének javítása szükséges (szülő, anyós, após, testvér között)

– társ-kapcsolódási problémák esetén

– gyermektelenség lelki hátterének feltárásakor

– a gyermek harmónikus viselkedésének elérésére és jó teljesítményének motiválására

– óvoda és iskolaválasztás, pályaválasztás, sportág választás idején

– szakítás, válás, haláleset, elengedés, veszteség feldolgozásakor

– munkatárs-főnök vagy munkatársak közötti viszony javítása érdekében

– depresszió, szorongásos zavarok, pánik betegség előfordulásakor

– egészséges táplálkozásra, életmódra váltáskor

Egyéni terápia

Mikor javasolt?

 

Olyan esetben, amikor valaki úgy érzi, hogy nincs kiút, valami nagyon nem jól működik az életében vagy tehetetlen bizonyos helyzetekben Egyéni, személyre szabott terápia javasolt.

Hogyan zajlik?

Az első találkozón a kialakult helyzet történetének megismerése zajlik, majd a lehetséges összefüggések feltárása során az ok-okozati kérdések megválaszolása következik. Megállapodunk a szükséges terápiás módszerben és annak időtartamában, amely a probléma súlyosságától függően 2-10 alkalom lehet, amely idő alatt a pozitív változások elindulnak.

 

Mennyibe kerül?

18 000 Ft/60 perc

25 000 Ft/90 perc

 

Párterápia

Mikor javasolt?

Amennyiben párjával nem tudnak egymással nyíltan kommunikálni, elbeszélnek egymás mellett, tabutémák lesznek, minden konfliktus veszekedésbe torkollik, felmerül a Párterápia szükségessége. Hatékonyan javítható párterápiával az a helyzet is, amelyben nem tudnak jól együttműködni egymással, úgy érzik, hogy több a rossz, mint a jó dolog közös életükben, illetve halványul az egymás iránti érdeklődésük, esetleg kifelé, más irányában intenzívebbé válik.

Hogyan zajlik?

 

Az első találkozón mind a ketten megjelennek és a kapcsolat működését közösen, mindkettőjük szempontját figyelembe véve beszéljük át. A kialakult helyzet természetétől függően vagy együtt vagy külön-külön folytatódik a terápia. Pozitív változás eléréséhez 2-10 alkalommal történő találkozásra van szükség.

Mennyibe kerül?


Az első, páros alkalom

25 000 Ft/60 perc,

a további egyéni terápia:

18 000 Ft/60 perc vagy

30 000 Ft/90 perc

Családterápia

Mikor javasolt?

Amikor felmerül, hogy a család működése jobb is lehet vagy valamely családtag szenvedélybeteg lesz, viselkedése extrém, problémássá válik, segíthet a családterápia. Amikor valamilyen veszteséget, gyászt a családban nehéz feldolgozni, szintén jótékony hatású, illetve ha párkapcsolatában magányosnak érzi magát, bátran forduljon pszichológushoz segítségért.

Hogyan zajlik?

 

Az első találkozás alkalmával a probléma kialakulásának előtörténetét beszéljük át, majd az elakadás mértékétől, súlyosságától függően kialakul, hogy hány terápiára lesz szükség. A megfelelően kiválasztott terápiás technikával 2-10 alkalom során elérjük a kívánt változást, a vágyott állapotot. Egy találkozás időtartama 60-90 perc.

Mennyibe kerül?


18 000 Ft/60 perc

25 000 Ft/90 perc

 

A legutóbbi szakítás miatt nagyon padlóra kerültem. Az idő nem segített. Szenvedtem a magányosság érzésétől. Egy barátnőm már egy éve adott egy névjegykártyát, bátortalanul, de felhívtam Évát. A terápia hatására gyökeresen megváltozott az életem, látásmódomban, szokásaimban. Ma már ragyogok és egy csodálatos férfi személyében a Nap is folyamatosan nekem  süt ?.

Szívből ajánlom!

D. Henriette, 32 éves

Megcsalt, elhagyott, kihasznált… majdnem belehaltam. Minden nap csak annyira szedtem össze magam, hogy eljussak a munkahelyig. Aztán jött sorba: buli, pia, netes randik… a helyzet csak tovább romlott. Kellett valaki, aki segít. Először egy masszázs, gondoltam jól fog esni. Kiderült, hogy az nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is jót tett. Tünde ugyanis párkapcsolati coachként is tudott nekem jó tanácsokat adni. A mélyebben húzódó problémáimmal Évához irányított, így a kettejük segítségével végre talpra álltam. Komoly veszteségfeldolgozási programot tanultam, aminek eddig a létezéséről sem tudtam. Stabil önbizalommal és belső erővel rendelkezem újra, az oldalamon egy csinos kedves barátnővel.

M. Richárd, 43 éves

Jelentkezés

Jelentkezem a terápiára

Harmonia Haza
Helyszín

HARMÓNIA HÁZA

6726 Szeged

Fő fasor 160.

ELÉRHETŐSÉGEK

(+36) 70 602 3366

hhszeged@gmail.com