Rapidrandi

Felgyorsult világunk, a netes ismerkedés személytelensége mind-mind adják az okot arra, hogy kipróbáljuk az ismerkedésnek kevésbé megszokott formáit is. Az egyik ilyen egyre népszerűbb lehetőség az úgynevezett rapidrandi.

Ha próbáltad már, azért, ha még nem próbáltad, azért gyere el hozzánk te is! Ki tudja? Lehet, épp itt vár rád a nagy Ő…

Próbáltad már a netes társkeresőket?

Mára a társkeresés színterei szinte teljesen átkerültek az online térbe. Ez a terület azonban számos buktatót hordoz magában. Te is tapasztaltad már ezeket?

}

Válaszra sem méltatnak

Százszámra írod a leveleket, üzeneteket, de a többségére válasz sem érkezik. Nem érted, miért, hisz elvileg mindenki a társát keresi ott.

Végeláthatatlan levelezgetések

Ha mégis választ kapsz, sok esetben végeláthatatlan üzenetváltásokba, levelezésekbe bonyolódtok, aminek a vége eltűnés, sértődés lesz.

Csalódással végződő találkozások

S végül ha valami csoda folytán mégis sor kerül a személyes találkozóra, csalódás ér, mert a másik nem úgy néz ki, mint a képeken, élőben teljesen más ember.

i

Komolytalan

Az ismerkedés mögött nincs valódi elköteleződési szándék, nem érzi az ismerkedés felelősségét.

Valótlan adatok

Nem tudhatod, hogy a profil mögött valóban az a személy van-e, igazat ír-e magáról és az életőről.

s

Napi több óra

A netes társkeresőn való ismerkedés aktív, napi több órányi használatot követel meg, ha sikert akarunk elérni.

Nem lehet inkognitóban

Ha a személyed miatt nem szeretnél mindenki számára azonnal látható lenni, senki nem vesz komolyan.

Jelentkezz még ma!

13 + 7 =

Mire számíts egy rapidrandin?

A netes és a személyes ismerkedésnek is vannak előnyei és buktatói is. Azonban van lehetőség ezeknek csak az előnyeit ötvözve is ismerkednünk. Ez pedig nem más, mint a szakértő által vezetett társkereső-irodai program, ahol ugyan szintén online keresgélhetünk, de szakember segít kiválasztani a hozzánk leginkább illő társat.

N

Csak komoly kapcsolatot keresők vannak a rendszerben.

N

A szakértő mindenkit személyesen ismer.

N

Az információkat ellenőrzik.

N

Bizalom, biztonság, diszkréció, időspórolás.

N

Szakértői támogatás a keresgéléshez.

N

Szűrés az ügyfél alaposan felmért pontos igényei szerint.

Jelentkezz még ma!

Ide majd még kellene egy utolsó pár mondat, löket, miért tegye meg, miért írjon vagy hívjon fel.

 

Facebook-eseményE-mail

Visszajelzések

„Évával beszélgetni akár még társtalálási szándék nélkül is megéri. Olyan mély összefüggésekre, a férfi-nő együttműködés alapvetéseire tud rámutatni, amikre csak kevesen. Ha csak egy embert nevezhetnék meg, akire szívesen rábízom a párválasztási kérdéseim, akkor az ő.”

Tóth Kriszta, író

A legfontosabb tudnivalók

Az első és legfontosabb: Vedd fel velem a kapcsolatot!

Adatbázisunkban csupa elkötelezett, valóban komoly ismerkedési szándékú ember van. Épp ezért mi nem vadásszuk lasszóval az új tagokat sem. Ahhoz, hogy te is bekerülhess az adatbázisunkba, elsőként neked kell lépned, megmutatva, hogy elköteleződtél a szándékod mellett. Ezért a legelső lépés mindig minden esetben az, hogy keress meg engem, hívj fel engem!

Már a telefonban tájékoztatlak minden fontos részletről

Mielőtt személyesen is találkoznánk, már az első telefonbeszélgetésben tájékoztatni foglak minden fontos információról. Így nem érhet az a meglepetés, hogy az irodában tudsz meg esetleg számodra nem elfogadható részleteket. Vagyis úgy fogunk találkozni, hogy pontosan tudod, mire számíthatsz, mi fog történni veled.

Már a telefonban kiderítjük, hogy mi a legfőbb problémád, mi az elakadás oka, milyen segítséget szeretnél és hogy mi ezt milyen keretek között tudjuk megtenni érted.

Közösen időpontot egyeztetünk az első személyes találkozóra

Ha a telefonban elhangzottak alapján mindketten úgy érezzük, jöhet a következő lépés, akkor keresünk egy számodra is megfelelő időpontot az első személyes találkozóra, amely nálam, az irodámban lesz.

Részletesen átbeszéljük az igényeid

A személyes találkozón közösen kibontjuk, mire van pontosan szükséged, mik az igényeid, milyen társat szeretnél. Ahogy a többi tagunkat, úgy téged is megimerlek jobban, s ki tud rajzolódni a kép, hogyan tudok neked segíteni, milyen társ, ki illene melléd. A találkozó körülbelül egy óra hosszat vesz igénybe, melynek díja 10 000 Ft.

Szerződést kötünk

A találkozónk célja a megismerésen és az igényeid felmérésén túl az is, hogy a beszélgetésünk szerződéskötéssel, vagyis a mi megbízásunkkal záruljon. Természetesen a személyes találkozó nem kötelez téged arra, hogy mindenképp szerződnöd kell. Amennyiben az első alkalommal megtörténik a szerződés aláírása, úgy a találkozó fentebb említettt 10 000 forintos díját jóváírjuk a választott csomagod árából.

Megkezdődik a közös együttműködés, hogy a megtaláljuk számodra a tökéletes társat

Innentől pedig elkezdődik a közös együttműködés, hogy megtaláljuk a számodra tökéletes társat. A találkozónkat követően alaposan átgondolva az igényeidet az irodámban és a Cronos társkereső adatbázisából megnézem, kik a legmegfelelőbbek számodra. 

Természetesen,  ha már első alkalommal létrejön a szerződéskötés, akkor már ott az irodában te magad is megnézheted a lehetséges partnereket. De erre később otthon is lesz lehetőséged, hisz szerződésed egyben azt is jelenti, hogy te magad is választhatsz a fentlévők közül.

Ha tetszik valaki, akkor akár át is küldheted nekem (csomagtól függően), én pedig megkeresve az illetőt, felmérem, hogy kölcsönös e a szimpátia.

Jelentkezz még ma!

Ide majd még kellene egy utolsó pár mondat, löket, miért tegye meg, miért írjon vagy hívjon fel.

 

Facebook-eseményE-mail